» Plågsam levling

Jag är otroligt förkyld i nuläget och ligger därför i sängen mest hela dagarna. Det är lite jobbigt men det ger mig också ett bra tillfälle att levla upp min shire Dragonsoul, trodde jag först. Det blev några överdrivet långa pauser emellan tävlingarna tyckte jag men det verkar ju som att det ordnades i slutändan!
 
Nu ska jag vänta in kvällens klubbmöte, ta bilder på hästarna och skriva ihop ett inlägg om dem samt ordna länkar här och var!
 
(En bild ut ett otroligt vackert perspektiv, sa ingen någonsin)

» StarStable's egna app!

 

 

I torsdags lanserades den av många efterlängtade Starstable-appen! I appen kan man skicka brev till sina vänner, kika på nyheterna och även se klubbevent!

Appen släpptes först i två länder, bland annat Australien, för några veckor sedan. Detta förmodligen för att se till att mekaniken fungerar.

Än så länge finns bara en version åt Apple-produkter men teamet berättade om att Android-versionen skulle komma om någon vecka.

 

På startsidan så står ens användarnamn, aktiviteter samt nyheter. Jag upplägget är fantastiskt och att det ser så lättnavigerat ut.

 

Jag använder postfunktionen så otroligt sällan, jag tycker att systemet i sig är så otroligt dåligt utformat. Och censuren ska vi inte tala om. Dessvärre har det sistnämnda följt med till appen, det är svårt att få fram det man vill sagt såvida man inte klämmer in bokstaven h här och var. Hellre en för snål censur än en överbeskyddande som inte låter en skriva de mest simpla orden.

 

Man kan också bara skicka brev till folk på sin vänlista, vilket jag tycker ta bort hela grejen med den. Appen skulle kunna underlätta enormt för klubbägare då man kan copypaste:a på ett smidigt sätt men klubbägare har förmodligen inte alla medlemmar med på vänlistan och då är brevfunktionen så gott som värdelös.

 

Jag är en av de virrigaste människorna på detta jordklotet, och jag håller aldrig reda på när GA har event. Därför passar denna kalender grymt bra! Om den fungerade förstås, vi satt några klubbmedlemmar igår och försökte klura ut hur den fungerade. Det var endast klubbledare och ägaren som kunde skriva in saker där, men när de väl skrivit in saker i kalendern så syntes det inte för oss medlemmar. Detta är förhoppninhsvis en bugg som kommer lösas i framtida uppdateringar. Det hade inte heller varit helt dumt att själv få skriva in saker och ting!


» Frisiska Sporthästar Deluxe!

I veckans uppdatering uppdaterades en gammal kär hästras, nämligen de frisiska sporthästarna. De lanserades i frieserns, även den ny, kroppsmodell med avsaknad av hovskägg! Den släpptes i färgerna svettfux, gråskimmel och någon mörkgrå (jag kan i princip ingenting om färger och genetik så rätta mig gärna)!
 
~ 4/5 ~
Denna hästen var nog den finaste av alla dem tre, om jag måste välja. Jag tycker att texturen är relativt snygg förutom i hästens ansikte där jag tycker att de ljusare partierna gör att ansiktet ser ut lite som en ofärdig redigering. Och sedan skulle jag också sett benen i en nååågot mörkare nyans.
 
~ 2/5 ~
Jag vet faktiskt inte riktigt varför jag inte gillar denna hästen men jag tror att jag skulle gilla den MYCKET mer ifall den inte hade bruna nyanser i manen. Jag gillar själva färgen, men jag gillar inte alls de bruna nyanserna vilket gör att hästen tyvärr försvinner för mig.
~ 3/5 ~
När jag först såg hästarna in game så var detta min hatkärlek. Nyansen är superfin, MEN i mina ögon tycker jag att hästen är för lila i skuggningen. Jag själv älskar lila, men det skulle passa så mycket bättre med enbart vinröttt i de mörka partierna. Och jag vet, eftersom jag själv ritar en hel del, att i ett visst ljus så blir bruna/vinröda nyanser lila, men ... nej, jag gillar inte detta helt enkelt!