» Frisiska Sporthästar Deluxe!

I veckans uppdatering uppdaterades en gammal kär hästras, nämligen de frisiska sporthästarna. De lanserades i frieserns, även den ny, kroppsmodell med avsaknad av hovskägg! Den släpptes i färgerna svettfux, gråskimmel och någon mörkgrå (jag kan i princip ingenting om färger och genetik så rätta mig gärna)!
 
~ 4/5 ~
Denna hästen var nog den finaste av alla dem tre, om jag måste välja. Jag tycker att texturen är relativt snygg förutom i hästens ansikte där jag tycker att de ljusare partierna gör att ansiktet ser ut lite som en ofärdig redigering. Och sedan skulle jag också sett benen i en nååågot mörkare nyans.
 
~ 2/5 ~
Jag vet faktiskt inte riktigt varför jag inte gillar denna hästen men jag tror att jag skulle gilla den MYCKET mer ifall den inte hade bruna nyanser i manen. Jag gillar själva färgen, men jag gillar inte alls de bruna nyanserna vilket gör att hästen tyvärr försvinner för mig.
~ 3/5 ~
När jag först såg hästarna in game så var detta min hatkärlek. Nyansen är superfin, MEN i mina ögon tycker jag att hästen är för lila i skuggningen. Jag själv älskar lila, men det skulle passa så mycket bättre med enbart vinröttt i de mörka partierna. Och jag vet, eftersom jag själv ritar en hel del, att i ett visst ljus så blir bruna/vinröda nyanser lila, men ... nej, jag gillar inte detta helt enkelt!Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalkerknapp

E-post:

OM du har en blogg:

Kommentar:

Trackback