» StarStable's egna app!

 

 

I torsdags lanserades den av många efterlängtade Starstable-appen! I appen kan man skicka brev till sina vänner, kika på nyheterna och även se klubbevent!

Appen släpptes först i två länder, bland annat Australien, för några veckor sedan. Detta förmodligen för att se till att mekaniken fungerar.

Än så länge finns bara en version åt Apple-produkter men teamet berättade om att Android-versionen skulle komma om någon vecka.

 

På startsidan så står ens användarnamn, aktiviteter samt nyheter. Jag upplägget är fantastiskt och att det ser så lättnavigerat ut.

 

Jag använder postfunktionen så otroligt sällan, jag tycker att systemet i sig är så otroligt dåligt utformat. Och censuren ska vi inte tala om. Dessvärre har det sistnämnda följt med till appen, det är svårt att få fram det man vill sagt såvida man inte klämmer in bokstaven h här och var. Hellre en för snål censur än en överbeskyddande som inte låter en skriva de mest simpla orden.

 

Man kan också bara skicka brev till folk på sin vänlista, vilket jag tycker ta bort hela grejen med den. Appen skulle kunna underlätta enormt för klubbägare då man kan copypaste:a på ett smidigt sätt men klubbägare har förmodligen inte alla medlemmar med på vänlistan och då är brevfunktionen så gott som värdelös.

 

Jag är en av de virrigaste människorna på detta jordklotet, och jag håller aldrig reda på när GA har event. Därför passar denna kalender grymt bra! Om den fungerade förstås, vi satt några klubbmedlemmar igår och försökte klura ut hur den fungerade. Det var endast klubbledare och ägaren som kunde skriva in saker där, men när de väl skrivit in saker i kalendern så syntes det inte för oss medlemmar. Detta är förhoppninhsvis en bugg som kommer lösas i framtida uppdateringar. Det hade inte heller varit helt dumt att själv få skriva in saker och ting!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalkerknapp

E-post:

OM du har en blogg:

Kommentar:

Trackback