» Mer om mig

Yes, tjena. Här är jag, jag som är en relativt pessimistisk snubbe utan någon som helst självinsik. Nej, men jag tycker personligen att det är himla svårt att beskriva sig själv i sådana här lägen. Jag vet inte hur andra uppfattar mig, men jag kan utgå ifrån mitt egna liv.
 
Jag kommer ursprungligen från ett litet samhälle bland de småländska skogarna, eller närmare bestämt Älmhult, ni vet IKEA-staden? Där har jag bott ett tag men jag har även bott utomlands! Även om många föredrar att kolla mig Josefine, Jojo eller Josse så är mitt tilltalsnamn Sam
 
Mina intressen är i det stora hela att skriva, läsa och rita - därför tror jag att denna bloggen kommer att bli ett riktigt härligt projekt att sätta igång med. Min typ av film/bokgenre är iallafall fantasy med några actionladdade inslag. Jag älskar även katter och är själv ägare till en svart liten fuling här hemma! Konst och historia är någonting som ligger mig varmt om hjärtat, och jag smälter verkligen när jag får se något välgjort, på samma sätt som att jag är helt förälskad i den viktorianska eran och steampunken! Jag passar med andra ord rätt bra in på ''Antikrundan''.
 
Men ett stort intresse är också spel med allt vad det innebär, onlinespel i alla dess former och skräckspel är himla kul tycker jag. Jag hänger också en hel del på YouTube där jag, mest, tittar på Markiplier och JackSepticEye. Något jag också tycker om att spela är The Sims, vilket av dem har absolut ingen betydelse men jag tycker nog att The Sims 3 är roligast.