» Hejdå lada och hallå där stall!

Under hela november har jag haft förkylningen Garnok skapade ärligt talat. Jag har knappt kunnat andas! I nuläget sitter jag och övervakar mitt hjärta då någon ville se över det vilket gör att jag inte fått röra min dator sedan jag skrev förra inlägget. Jag blir däremot fri imorgon igen! Så jag fuskar just nu, men det kommer ingen få veta, eller hur?
 
Idag fick vi iallafall otroligt spännande nyheter! Idag kom nämligen hemstallen, och seriöst - hur coola är de inte?! Nu är det ju dessvärre så att det inte är bara jag som vill se hemstallen utan resten Star Stables andra spelare vill ju också det... Så jag gjorde nyss några försök i att logga in, vilka inte gick något vidare då jag kastades ut igen efter dryga trettio sekunder. Men jag tänker inte ge mig, jag ska upp lite senare för att se om det går lättare då!
 
I veckans spelnyheter med GM Ylva och även Matilda - från The Star Stable Show - så pratade de om uppdateringen obviously men i slutet hade de petat in en bekräftelse på att Jorvik City kommer redan NÄSTA VECKA! Jag taggar till tusen! Vi är så himla bortskämda!
 
 
Förutom detta så kom tomten tillbaka med sina julönskningar och det är återigen dags att pynta Silvergladebyn! Med andra ord har det varit en toppen uppdatering!Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalkerknapp

E-post:

OM du har en blogg:

Kommentar:

Trackback