» Cecilias bloggutmaning - Vilka inlägg tycker du minst om?

Inlägg jag tycker är totalt hjärndöda är inlägg i det här upplägget ''Hej i dag va ja o Gurkaaan o badaaa på straaanden o han slänghe av mig vilken busig pony. ja blev oxå hakkad ;-; jag sa mit lösen för att hon sa att hon skule ge mej 1000 sc o nu hopas jag värkligen att starstable kan hjälpa mej''.
 
Visst, alla stavar fel eller bygger upp en mening fel någon gång, men detta är ett typiskt exempel på bloggar jag ratar från första inlägget. Jag kan bara inte hjälpa det, det skär sig något otroligt i mina öron.
 
Hämtar hem Tin-Can med Ximena.

» Cecilias bloggutmaning - Vilka inlägg intresserar dig mest?

Jag har ingen direkt favorit men inlägg som analyserar och bloggare som i det största hela gillar att dela med sig av sina tankar och åsikter tycker jag är intressanta för mig. Sedan föredrar jag välskrivna inlägg framför långa inlägg, med andra ord spelar inte kvantiten någon roll utan det är kvalitéten som gör inlägget.
 
Också inlägg som innehåller en gnutta humor tycker jag är himla roliga!
 
En några månader gammal bild på lite skogshäng

» Apeeelkaaaastat

Jag tror i varje fall det är apelkastade finingar som kom till New Hiollcrets, Firgroves och Månskärebyns stallar i gårdagens uppdatering. Med andra ord är jag inte så haj på hästfärger.
 
Hej allesammans, välkomna till denna veckas Onsdagsuppdatering!

Extra Tid för Födelsedagsuppdragen
Bara en liten påminnelse för vad vi informerade om förra veckan: på grund av de problem som uppkommit med spelet under de senaste dagarna, så förlänger vi födelsedagsveckan med en extra vecka, så att ni alla får chansen att kunna ta del av alla skoj födelsedagsaktiviteter runt om i Jorvik! Detta innebär att det fortfarande finns tid till att sätta i gång med tipsrundan, om du inte redan gjort detta!

Helt Nya Hästvarianter
Denna veckan så är vi glada över att få släppa ut några nya, vackra hästvarianter till er. Dessa ståtliga nya vänner ser verkligen fram emot att få träffa er alla!
 
Sam vill ha dessa. Nu. På en gång!
 
  
Nya varianter på några av era favoritraser!

Du hittar en ny Islandshäst vid New Hillcrest för 969 Star Coins, en ny Morgan vid Firgrove för 790 Star Coins, och ett nytt Engelskt Fullblod vid Månskäreby för 890 Star Coins.

Vi hoppas att ni kommer att älska dessa lika mycket som vi gör!

Nya Kläder
Nu när Modeveckan är slut, så har det blivit rätt tyst i Gallerian – så varför inte pysa dit och kolla in de nya fina kläderna som precis har landat där denna veckan?

Hästmarknaden
Denna veckan så kommer Hästmarknaden att vara under uppbyggnad vid Västkobbens Fiskeby.

The Star Stable Show
Glöm inte att kolla in denna veckans helt nya avsnitt!