» Cecilias bloggutmaning - När började du att blogga och varför

Det första StarStable-relaterade inlägget jag någonsin skrev på en blogg publicerades den 2 november 2013(!). Nu har det gått hela tre år sedan sist, och när jag tittar tillbaka på inlägget så hade jag ändå väldigt bra grammatik för att vara relativt ung.
 
Jag vet inte varför jag började blogga från första början, jag har en privat blogg också som jag tyckte om att skriva på när jag var yngre. Men sedan så har alltid intresset för att skriva alltid funnits där, i mitt huvud. Nu är det ju inte medeltiden som denna bloggen handlar om, vilket är ett väldigt återkommande tema i mina berättelser, utan denna bloggen uppdateras nästan alltid i real-tid. Men jag tror att det grundar sig i att jag älskar att läsa, och jag själv skulle vilja läsa bloggar som denna. Tänker inte de flesta bloggare så? Man skriver om vad man själv vill läsa. Gör inte ni det?
 
Det finns ju knappt några starstable-bloggar kvar numera, tyvärr. Antingen är bloggarna nedlagda eller väldigt inaktiva. Jag har inte varit överdrivet aktiv heller på någon månad nu, men jag skyller det på skolstarten och allting som hänt sedan dess. Allt detta gör att det är så otroligt svårt att få inspiration att fortsätta driva sin blogg. Ungefär som att köra en bil utan bränsle.
 
Lite allmänt brohäng med några ur klubben.Kommentera inlägget här:

Namn:
Stalkerknapp

E-post:

OM du har en blogg:

Kommentar:

Trackback